Kako pokrenuti startap tokom studija? — meetup u Startit Centru Vršac

Događaj će biti održan 8. februara u 18 časova.

U Startit Centru Vršac 8. februara u 18 časova, biće održan meetup na temu kako pokrenuti startap tokom studija. O svom iskustvu će govoriti Ivan Žarkov, programer i osnivač startapa.

Na predavanju će biti reči o tome kako tokom studija pokrenuti startap, koji su to izazovi i problemi i kako održati motivisanost tima. Takođe, biće reči i o samoj igri na kojoj trenutno rade.

Ivan Žarkov je rođen u Vršcu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a potom je školovanje nastavio u Novom Sadu. Pored studija sa drugarima je osnovao startap Ghost entertainment.

Ghost entertainment uskoro na tržište izbacuje igru The Botanist, 3D platformer koji će se vrlo uskoro naći na Steam-u.

Predavač

Ivan Žarkov, rođen je 1999. godine, student druge godine Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, smer elektornika, energetika i telekomunikacije sa usmerenjem na programiranje. Za game development i programiranje se zainteresovao i počeo aktivno da uči na CoderDojo radionicama u okviru Startit Centra Vršac.

Prijava

Meetup će biti održan u subotu, 8. februara, od 18 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17, Centar Millennium, službeni ulaz). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijavna obavezna putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

David Srbu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu