Kako pokrenuti sopstveni biznis — Mini Startap Akademija u Startit Centru Zrenjanin

Dvodnevna akademija će se održati 14. i 15. novembra u Startit Centru Zrenjanin.

Marijana Milićev - 20. Oktobar, 2017.

U Startit Centru Zrenjanin će se 14. i 15. novembra održati Mini Startap Akademija.

Program Mini Startap Akademije je namenjen svima koje interesuje preduzetništvo i koji žele u tome da se oprobaju. Tokom dva dana ćemo proći osnovna znanja na koja se fokusiramo na Startap Akademiji – alate poput Lean Canvasa, koncept Lean Startapa i MVP-a, ispravne tehnike intervjuisanja prospektivnih mušterija, a proći ćemo i osnovne modele finansiranja i najbolje načine na koje možete dobiti sredstva od investitora.

Pored predavanja, proći ćemo i nekoliko praktičnih radionica tako da računajte na to da i sami učestvujete u interakciji sa predavačem i drugim učesnicima.

O predavaču

Vaš predavač će biti Vladimir Trkulja, suosnivač Startita. U Startitu napravio i vodi iOS Akademiju, pored toga vodi timove Startit Centara i Startit Poslova. Pre toga vodio razvojne timove u Srbiji koji su razvijali proizvode za startape širom sveta.

Mini Startap Akademija se organizuje u okviru projekta “Podrška privatnom sektoru u Srbiji” koji SEE ICT organizuje u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Prijava

Mini Startap Akademija će se održati 14. novembra (od 10h do 16h) i 15. novembra (od 10h do 16h) u Startit Centru Zrenjanin. Učešće na Akademiji je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da svoje prisustvo prijavite putem sledeće forme.