U utorak, 27. novembra, sa početkom u 18 časova će u Startit Centru Zrenjanin biti odražano predavanje na temu freelance-a, a ovog puta će Branislav Nenin pričati o tome kako početi od nule i dostići rezultate koji omogućavaju život koji mnogi priželjkuju.

Na predavanju će posetioci imati priliku da čuju Branislavovo iskustvo iz kojeg mogu da saznaju kako je moguće da budu svoj gazda, da rade ono što vole i u čemu su dobri, postanu eksperti u tome što rade i da zarađuju novac.

Kroz ovo predavanje će imati priliku da čuju i nauče kako da kreiraju kompletan plan za održivu freelance karijeru.

Posetioci će na ovom meetupu moći da nauče:

Predavanje je namenjeno za:

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Predavač

Branislav Nenin je radio u Startit Coworkingu i svoju karijeru je izgradio kao stock fotograf i retušer fotografija. Na početku freelance karijere, radio je kao foto retušer na Upworku, gde i danas ima odlično izgrađen profil. Trenutno se bavi stock fotografijom, razvojem mentorstva u oblasti obrade fotografija i pružanjem usluga fotografisanja za klijente. Njegov portfolio možete pogledati na www.branislavnenin.com.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu) 27. novembra u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.