Kako održati fokus i ostati u “zoni”? Saznajte na meetupu koji donosi pozorište u Startit Centar

Mnogi misle da će ako ga ostavimo u dobrim uslovima, programer sam doživeti nadahnuće. To uglavnom nije tako. Plavo pozorište predstavlja nam tehnike za podizanje inspiracije.

Aleksa Vidović - 29. Septembar, 2016.

Postoje razna imena da nazovemo stanje izražene nadahnutosti i produktivnosti. Najčešće za to koistimo izraze “zona” ili “flow”.

Kada uđemo u zonu, sve postaje lako. Kreativne i intelektualne aktivnosti za koje nam inače treba dosta vremena i truda idu nam kao od šale. Problem je: kako ući u zonu?

Mnogi misle da je to stvar slučajnosti, da ako ostavimo programera u dobrim uslovima, on će verovatno sam doživeti nadahnuće. To uglavnom nije tako.

Ipak, postoji sistemski pristup ovoj materiji. Kroz godine iskustva istraživačkog rada i radionica, Plavo pozorište je došlo do sistema vežbi i treninga koji pripremaju pojedinca i grupu da se ovešte i osposobe da “flow” izađe iz sfere slučaja i nadahnuća.

Stoga pozivamo sve programere, menadžere i druge IT stručnjake da nam se pridruže na skupu koji će se održati 4. oktobra u Startit Centru, na kome ćemo vam bliže podeliti iskustva uradu sa programerima kao i mogućnostima primene pozorišnih znanja u IT tehnologijama.

Prijave

Meetup će se održati 4. oktobra, u Startit Centru sa početkom u 18č. Svoje prisustvo možete potvrditi u formi ispod.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa