Kako održati fokus i ostati u “zoni”? Saznajte na meetupu koji donosi pozorište u Startit Centar

Mnogi misle da će ako ga ostavimo u dobrim uslovima, programer sam doživeti nadahnuće. To uglavnom nije tako. Plavo pozorište predstavlja nam tehnike za podizanje inspiracije.

Postoje razna imena da nazovemo stanje izražene nadahnutosti i produktivnosti. Najčešće za to koistimo izraze “zona” ili “flow”.

Kada uđemo u zonu, sve postaje lako. Kreativne i intelektualne aktivnosti za koje nam inače treba dosta vremena i truda idu nam kao od šale. Problem je: kako ući u zonu?

Mnogi misle da je to stvar slučajnosti, da ako ostavimo programera u dobrim uslovima, on će verovatno sam doživeti nadahnuće. To uglavnom nije tako.

Ipak, postoji sistemski pristup ovoj materiji. Kroz godine iskustva istraživačkog rada i radionica, Plavo pozorište je došlo do sistema vežbi i treninga koji pripremaju pojedinca i grupu da se ovešte i osposobe da “flow” izađe iz sfere slučaja i nadahnuća.

Stoga pozivamo sve programere, menadžere i druge IT stručnjake da nam se pridruže na skupu koji će se održati 4. oktobra u Startit Centru, na kome ćemo vam bliže podeliti iskustva uradu sa programerima kao i mogućnostima primene pozorišnih znanja u IT tehnologijama.

Prijave

Meetup će se održati 4. oktobra, u Startit Centru sa početkom u 18č. Svoje prisustvo možete potvrditi u formi ispod.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Aleksa Vidović

Unesite termine za pretragu