Kako odabrati dobar poslovni događaj? — LinkedIn Local Belgrade meetup #2 u beogradskom Startit Centru

Događaj će biti održan 23. septembra sa početkom u 18 časova.

Okupljanje čija je tema kako odabrati dobar poslovni događaj i posetiti ga, će biti održano 23. septembra sa početkom u 18 časova.

Gosti ovog okupljanja zajednice će biti predstavnici aktuelnih konferencija kao što su Heapcon, Smart City festival, Corporate Innovation Conference, Future is now, Code week, HR week i drugi. Svako od njih će imati priliku da upozna posetioce sa svojim događajem, idejom i zanimljivostima, a pored toga, neki posetioci će biti nagrađeni besplatnim kartama za neki od događaja.

Nakon formalnog dela, biće organizovan i networking u cilju jačanja LinkedIn zajednice.

Prijava

Meetup će biti organizovan u ponedeljak 23. septembra sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Beograd (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je obavezno najaviti svoj dolazak popunjavanjem forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Uroš Nedeljković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu