Kako odabrati dobar poslovni događaj? — LinkedIn Local Belgrade meetup #2 u beogradskom Startit Centru

Događaj će biti održan 23. septembra sa početkom u 18 časova.

Okupljanje čija je tema kako odabrati dobar poslovni događaj i posetiti ga, će biti održano 23. septembra sa početkom u 18 časova.

Gosti ovog okupljanja zajednice će biti predstavnici aktuelnih konferencija kao što su Heapcon, Smart City festival, Corporate Innovation Conference, Future is now, Code week, HR week i drugi. Svako od njih će imati priliku da upozna posetioce sa svojim događajem, idejom i zanimljivostima, a pored toga, neki posetioci će biti nagrađeni besplatnim kartama za neki od događaja.

Nakon formalnog dela, biće organizovan i networking u cilju jačanja LinkedIn zajednice.

Prijava

Meetup će biti organizovan u ponedeljak 23. septembra sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Beograd (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je obavezno najaviti svoj dolazak popunjavanjem forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Uroš Nedeljković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu