Kako NLP može pomoći u poslovnoj komunikaciji? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvrtak, 21. marta, od 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 21. marta, od 18 časova biti održan meetup na temu ‚‚Kako vam NLP može pomoći u poslovnoj komunikaciji?”.

Meetup je namenjen onima koji žele da se bolje upoznaju sa najpoznatijim komunikacionim modelom na svetu, pošto će biti predstavljeni neki od konkretnih NLP alata i načini primene NLP-a u segmentu IT-ja.

NLP (NeuroLingvističko Programiranje) je najpoznatiji svetski komunikacioni model, nastao još sedamdesetih godina prošlog veka u Americi, koji pretežno izučava načine samomotivacije i postizanja cilja, ali i uspeh u komunikaciji sa drugim ljudima čime pruža fenomenalne rezultate u radu na razvoju mnogih projekata.

Kako NLP može da pomogne?

Učesnici će:

  • naučiti da procene i razumeju sagovornika
  • unaprediti svoju komunikaciju
  • shvatiti šta zaista žele
  • osloboditi svoju kreativnost
  • raditi na svojim ciljevima

O predavaču

Josip Bošnjaković je NLP Master trener koji poslednjih 15 godina radi na razvoju pojedinaca i timova kroz različite metodologije i pristupe.

Prijave

Događaj je zakazan za 21. mart u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno uz prijavu putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu