Kako napraviti i uspešno plasirati video igru — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 20. jun u 18 časova.

U četvrtak, 20. juna, u 18 časova u Startit Centru Subotica biće održan meetup gde će se publici predstaviti Stefan Stanković, momak koji je sa još dva druga napravio svoju prvu indie video igru, Tropical Escape, koja je na Steamu, popularnoj platformi za skidanje i igranje video igara, prodata u 800 primeraka.

Ovom prilikom prisutni će saznati nešto više o tome kako uopšte izgleda to kada započinju svoj projekat pravljenja video igre. Takođe, predavač će otkriti na koje su sve izazove naišli prilikom plasiranja proizvoda.

Predavanje je namenjeno svima koje zanima kako izgleda razvoj video igara u Srbiji, kao i koje greške mogu da dovedu do neuspeha.

O predavaču

Stefan je student Visoke Tehnološke škole u Šapcu. Programiranjem se bavi od treće godine srednje škole, u kojoj je naučio programske jezike C, C++ i C#.

Zajedno sa još dva druga, Nikolom Lackovićem i Urošem Dragojevićem, napravio je video igru Tropical Escape u Unreal Engine 4 koja je objavljena na Steam platformi. Od malih nogu pokazuje interesovanje za tehnologiju i video igre, kao i za sam način njihovog razvoja.

Prijave

Događaj je zakazan za 20. jun u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu