Kako napraviti dobru avanturu? — predavanje o razvoju video igara u Startit Centru Beograd

Predavanje će biti održano 4. oktobra u 18 časova.

Danica Kovač - 14. Septembar, 2018.

U saradnji sa studijom Prune Games Startit Centrar Beograd organizuje predavanje na temu ‚‚Kako napraviti dobru avanturu”, koje će biti održano u četvrtak, 4. oktobra, sa početkom u 18 časova.

Prune Games je beogradski studio za razvoj igara čiji je fokus da, uz razvoj igara, pomogne razvoj lokalne zajednice dovođenjem iskusnih ljudi iz industrije da podele svoja znanja i iskustva.

Ovom prilikom u goste dolazi Hernan Lopez, producent argentinskog studija Epic Llama Games. Pored toga što se bavi razvojem igara više od 10 godina, Hernan je čest predavač na internacionalnim konferencijama, ambasador Cassual Connecta u Latinskoj Americi, član Argentisnkog Nacionalnog Udruženja Game Developera i jako loš mađioničar.

U okviru ovog predavanja Hernan će nam predstaviti šta čini dobru avanturu, kako razviti priču koja grabi pažnju igrača i kako balansirati izazovnost igre. Pored toga, osvrnuće se i na lekcije koje su on i njegov tim naučili kroz razvoj i izdavanje njihove najskorije igre Darkestville Castle.

Prijave

Predavanje će se održati u četvrtak, 4. oktobra, sa početkom od 18 časova u Startit Centru Beograd (Savska 5). Predavanje će biti na engleskom jeziku, učešće je besplatno, a svoje prisustvo možete potvrditi popunjavanjem sledeće forme.