Serijal biznis događaja o američkoj poslovnoj kulturi sa Aleksom Paunićem: Kako maksimizovati vrednost networkinga na poslovnim događajima u Americi?

Onlajn događaj će se održati 7. aprila u 17 časova.

Isidora Knezevic
31/03/2022

Tesla Nation, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, od prošle godine organizuje događaje namenjene promociji potencijala partnerstva između preduzetnika i profesionalaca sa razvijenih tržišta i Srbije.

Ovi događaji imaju za cilj povećanje šansi za uspeh inovativnih proizvoda iz Srbije na globalnom tržištu kroz deljenje primera dobre prakse sa razvijenih tržišta.

Na prethodnom predavanju je Aleks Paunić, suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security govorio o najbitnijim stvarima na koje treba obratiti pažnju nakon sklapanja ugovora, kao što je obezbeđivanje ponovljivih prihoda, fakturisanje, nabavke i mnogo toga drugog.

Na sledećem onlajn događaju, koji će biti održan 7. aprila u 17 časova, Aleks će govoriti na temu Kako maksimizovati vrednost networkinga na poslovnim događajima u Americi. Nakon serije događaja tokom kojih smo se fokusirali prvenstveno na formalno poslovno okruženje, ovaj događaj biće posvećen neformalnom biznis okruženju i poslovnim događajima izvan kancelarije. Biće reči o tome šta je prihvatljivo, a šta ne, kao i kako efektivno graditi mrežu poznanstava kada se nađete na ovakvoj vrsti proslave ili događaja.

Kome je događaj namenjen?

Ovaj događaj je namenjen domaćim preduzetnicima i osnivačima, poslovnim rukovodiocima, tehnološkim profesionalcima i startapima.

O govorniku

Aleks je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). Tokom ovog perioda, Alex je radio sa rukovodiocima Fortune 100 na razvoju softvera, oblaka i SaaS platformi. Upoznao je i sarađivao sa Dejvidom O’Berijem dok su obojica radili u McAfee-u i Intelu.

Aleks je strastveni pristalica neprofitnih programa i dobio je priznanje Kluba dečaka i devojčica okruga Pinelas u Tampa Beju, na Floridi za programe digitalne bezbednosti za decu. Takođe je član mentorskog programa New Gen-Tech „Connect-IT 360“ sa Pinellas Education fondacijom u Tampa Beju na Floridi.

Registracija

Online događaj će se održati 7. aprila u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Isidora Knezevic

Objavio/la članak.

četvrtak, 31. Mart, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije