Kako kreirati Instagram marketing strategiju? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 14. novembar u 18 časova.
seo meetup inđija

U Subotici će u četvrtak, 14. novembra, od 18 časova biti održan meetup na temu „Kako kreirati Instagram marketing strategiju”.

Na samom predavanju Lazar Pavlović će zajedno sa posetiocima proći kroz korake u kreiranju marketing strategije po Account Based Marketing modelu i alate koji će im pomoći da oforme zajednicu oko proizvoda, usluge ili ideje i pretvore pratioce u brend advokate.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče nešto novo o strateškom pristupu vođenja Instagram profila i kako ga primeniti na lokalnom i globalnom nivou.

O predavaču

Lazar Pavlović je Social Media Manager u globalnom startapu Hashnode – online community za programere. Pored Hashnode-a, radi kao konsultant za marketing na društvenim mrežama za firme na kanadskom i engleskom tržištu.

Prijave

Događaj je zakazan za 14. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu