Kako kreirati Instagram marketing strategiju? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 14. novembar u 18 časova.
seo meetup inđija

U Subotici će u četvrtak, 14. novembra, od 18 časova biti održan meetup na temu „Kako kreirati Instagram marketing strategiju”.

Na samom predavanju Lazar Pavlović će zajedno sa posetiocima proći kroz korake u kreiranju marketing strategije po Account Based Marketing modelu i alate koji će im pomoći da oforme zajednicu oko proizvoda, usluge ili ideje i pretvore pratioce u brend advokate.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče nešto novo o strateškom pristupu vođenja Instagram profila i kako ga primeniti na lokalnom i globalnom nivou.

O predavaču

Lazar Pavlović je Social Media Manager u globalnom startapu Hashnode – online community za programere. Pored Hashnode-a, radi kao konsultant za marketing na društvenim mrežama za firme na kanadskom i engleskom tržištu.

Prijave

Događaj je zakazan za 14. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu