Kako kreirati end-to-end ICO projekat? — meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup će se održati u petak, 8. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru.

Miloš Aleksić
06/06/2018

U novosadskom Startit Centru ovog petka, 8. juna, će biti održan meetup na kojem će o ICO projektima govoriti Srđan i Stefan Dejanović. Događaj počinje u 18 časova.

Praksa je pokazala da svaki uspešan ICO leži na tri kamena temeljca koji su važni investitorima — jak tim, jasno definisani ciljevi i zaštita interesa investitora.

Kako bi se tržištu isporučio proizvod koji ispunjava sve njegove zahteve, potrebno je projekat u potpunosti razraditi iz svakog ugla — end-to-end, a ukoliko je zanemaren i jedan od elemenata čitav ICO ne samo da je doveden u pitanje, već i u velikom broju slučajeva osuđen na neuspeh. Zato je važno da timovi koji se bave svakim od ovih aspekata budu usklađeni i u komunikaciji jedan sa drugim.

Na temu ‚‚ICO 360” pričaju osnivači OCTA IT Sourcinga, Srđan i Stefan Dejanović, kao i Octa Tima, za sada jedine srpske kompanije registovane na Token Bubbles platformi, koja se bavi pružanjem end-to-end ICO usluga.

Prijava

Meetup će se održati u petak, 8. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna, i vrši se putem ove forme.

Miloš Aleksić

Objavio/la članak.

sreda, 6. Jun, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije