Kako kreirati end-to-end ICO projekat? — meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup će se održati u petak, 8. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru.

U novosadskom Startit Centru ovog petka, 8. juna, će biti održan meetup na kojem će o ICO projektima govoriti Srđan i Stefan Dejanović. Događaj počinje u 18 časova.

Praksa je pokazala da svaki uspešan ICO leži na tri kamena temeljca koji su važni investitorima — jak tim, jasno definisani ciljevi i zaštita interesa investitora.

Kako bi se tržištu isporučio proizvod koji ispunjava sve njegove zahteve, potrebno je projekat u potpunosti razraditi iz svakog ugla — end-to-end, a ukoliko je zanemaren i jedan od elemenata čitav ICO ne samo da je doveden u pitanje, već i u velikom broju slučajeva osuđen na neuspeh. Zato je važno da timovi koji se bave svakim od ovih aspekata budu usklađeni i u komunikaciji jedan sa drugim.

Na temu ‚‚ICO 360” pričaju osnivači OCTA IT Sourcinga, Srđan i Stefan Dejanović, kao i Octa Tima, za sada jedine srpske kompanije registovane na Token Bubbles platformi, koja se bavi pružanjem end-to-end ICO usluga.

Prijava

Meetup će se održati u petak, 8. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna, i vrši se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Miloš Aleksić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu