Kako kreirati brend i održati dobar imidž? — predavanje u Startit Centru Beograd

Predavanje će biti održano u četvrtak, 4. jula, sa početkom u 18 časova.

Šta znači brend i kako ga pravilno postaviti? Šta znači vizuelni identitet i kako ga održati uvek istim? Šta podrazumeva uspešan brending tim? Kako komunicirati interno da bi se stvortila dobra eksterna komunikacija brenda? Učesnici ovog predavanja će biti u prilici da čuju odgovore na ova i druga pitanja koja su imali o brendu i imidžu, ali nisu uspeli da ih pronađu na jednom mestu.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svim zainteresovanim juniorima iz marketinških i ne-marketinških oblasti. Dobrodošli su svi akaunt i brend menadžeri na juniorskim pozicijama, frilenseri, onlajn marketari, blogeri i svi zainteresovani za brending. 

Predavanje će trajati najviše 3 sata. Na predavanju nije potrebno imati svoj laptop.

Predavači

Nikola Dimitrijević — Senior Designer @Catena Media

Nikola se bavi održavanjem AskGamblers brenda već 4 godine. To postiže tako što kreira odgovarajuće vizuale na svakodnevnom nivou. Do sada je napravio preko 15.000 grafika koje su služile za raznorazne promocije. Stekao je mnogo iskustva u poslednjih 10 godina u ovom poslu. Ima podsticaj sa razvitkom novih tehnologija da i sam testira i primenjuje nove načine pripreme vizuala.

Milica Kasapović — Account Manager @Askgamblers    

Spoj energije, upornosti i znanja je čini sjajnom osobom na mnogim poljima, pogotovo u oblasti brendinga, marketinga i prodaje. Izvući će iz svojih sagovornika ideje za koje su mislili da im nikad ne bi pale na pamet i ima sposobnost da sa svakim dođe do najboljeg mogućeg rešenja. Ipak, ne manjka joj kreativnost i osećaj za definisanje i održavanje imidža brenda pa tako lako poput igre kreira sliku AskGamblers-a koju prenosi kako na kolege tako i na širu javnost.

Prijava

Događaj će biti održan 4. jula od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali prijava putem forma je obavezna.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Marija Jevtić

Unesite termine za pretragu