Kako je nastao najposećenji lokalni internet portal u Subotici? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 7. novembar u 18 časova.

Željko Crnjaković - 31. Oktobar, 2019.

U Subotici će u četvrtak, 7. novembra, od 18 časova biti održan meetup na temu „Kako je nastao najposećenji lokalni internet portal u Subotici?”.

Subotica.com je lokalni informativni portal, postoji nepunih 15 godina i ubedljivo je najposećeniji internet medij koji se bavi temama od šireg društvenog značaja za zajednicu u Subotici.

Tema predavanja će biti razvoj portala od najranijih početaka, transformacija, komercijalizacija i razvoj redakcije.

Predavač će govoriti o značaju građenja brenda, važnosti isporučivanja kvalitetnog sadržaja, sticanju kredibilita i poverenja, finansijskoj nezavisnosti, kao i važnosti tima u organizaciji.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da započnu svoj onlajn biznis, nebitno u kojoj sferi, ali ipak sa posebnim osvrtom na oblast medija.

O predavaču

Goran Todorov je preduzetnik, suosnivač portala Subotica.com i urednik informativnog sadržaja. Dve decenije u svetu internet biznisa i razvoju sajtova, poslednjih petnaest godina posvećen radu i sa medijima kroz portal Subotica.com, ali i druge onlajn biznise.

Prijave

Događaj je zakazan za 7. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa