Kako izgraditi odgovarajući tim za potrebe kompanije? — radionica u novosadskom Startit Centru

Meetup je zakazan za 6. septembar sa početkom u 19 časova.

Jedna od prvih tema koje će biti obrađivane ovog septembra u novosadskom Startit Centru jeste ‚‚Kako izgraditi odgovarajući tim koji će ostvariti ciljeve vaše kompanije?”. Radionica na ovu temu je zakazana za četvrtak, 6. septembar, sa početkom u 19 časova.

Da bi izgradio pravi tim, lider mora biti u stanju da zna da izabere i formira timove raznovrsnih stilova i perspektiva, podstiče njihovu produktivnost i njihov zajednički timski rad. Da bi se postigla maksimalna posvećenost organizaciji i uspehu, cilj je da se izgradi tim u kome svaki član tima zna svoj deo posla, razume ga i posvećen mu je u potpunosti. Izgradnja i održavanje takvog tima nije jednostavna, potrebno je puno vremena, pripreme i posvećenosti.

Sa izgradnjom tima se počinje tako sto se na početku, kroz efikasan proces zapošljavanja, zapošljavaju pravi ljudi za određene pozicije. Zatim treba biti u stanju i mogućnosti da te zaposlene zadržite i da ih držite angažovanim, fokusiranim, posvećenim i motivisanim kroz kontinuirani razvoj.

Mudar lider će uzeti kadidate koji dolaze iz različitih sredina, sa različitim pogledima, stilovima, snagom i perspektivom i naravno sa ličnošću koja će se dobro uklapati u organizaciju. Naravno, kandidat treba da ima određene kvalifikacije, tehničke veštine i iskustvo da bi mogao da izvršava dužnosti i zadatke na najvišem mogućem nivou. Ovo su aspekti koji se mogu lako videti iz CV-ja i preporuka.

Postavlja se pitanje kako menadžer odlučuje na osnovu obrazovanja da li je kandidat sposoban da kritički razmišlja i da rešava probleme strateški? Kako menadžer može da oceni kandidatov nivo emocionalne inteligencije i sposobnosti da bude deo tima i timski igrač?

O predavaču

Miha Matlievski  je svoje znanje stekao na osnovu svog dugogodišnjeg konsultantskog iskustva, a njegova glavna ekspertiza su Failovi, kojih će se sigurno dotaći na predstojećoj radionici.

Prijava

Meetup će biti održan 6. septembra u 19 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Učešće je besplatno, ali je prijava neophodna putem ovog  formulara.

 

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Savić

NAPISAO/la članak     22. avgusta, 2018.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu