Kako izgraditi kvalitetan backlink portfolio u 2021. godini — onlajn predavanje

Predavanje će biti održano u četvrtak, 22. aprila, u 18 časova.

Tanja Marin
12/04/2021

U 2021. godini, Google i dalje dominantno diktira uslove za rangiranje sajtova i serviranje informacija korisnicima. Linkovi se nalaze u samom vrhu dugačke liste više od 200 faktora za rangiranje koje Google-ov algoritam koristi. Tokom radionice na temu Kako izgraditi kvalitetan backlink portfolio u 2021. godiniAleksandar Bogatinovski će predstaviti najvažnije korake u procesu link buildinga, izgradnje i održavanja zdravog backlink portfolia. 

Na radionici, koja će biti održana 22. aprila u 18 časova, imaćete prilike da saznate kako se grade linkovi, koja je njihova uloga, koji su „dobri”, a koji „loši” linkovi, čemu služi disavow proces i koji su najbolji alati za link building. Aleksandar će tokom predavanja predstaviti interesantne i aktuelne primere iz SEO off-site prakse.

Predavanje će trajati oko 45 minuta, s tim što će 10 do 15 minuta biti odvojeno za pitanja gledalaca.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče kako da izgrade linkove, koja im je uloga, koji su najvažniji koraci u procesu njihovog kreiranja, kao i svima onima koje interesuje off-site SEO.

Predavač

Aleksandar Bogatinovski ima 10 godina iskustva u IT industriji, 6 godina u digitalnom marketingu i 4 godine u oblasti SEO. Završio je Institut za digitalni marketing u Irskoj i zaposlen je kao SEO Specialist u kompaniji Catena Media, gde radi na razvoju i optimizaciji brenda AskGamblers. Aleksandar je takođe suosnivač OneFit-a, all-in-one fitnes startapa na temu ishrane i treninga. Uže specijalnosti su mu Off-site SEO, link building, content marketing i SEO copywriting.

Prijava

Onlajn predavanje će biti održano u četvrtak, 22. aprila, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve koji se prijave putem ove forme.

Tanja Marin

Objavio/la članak.

ponedeljak, 12. April, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije