Kako izgledamo u očima poslodavca — meetup o iskustvima potrage za poslom u novosadskom Startit Centru

Meetup će se održati u sredu 13. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru.

Miloš Aleksić
04/06/2018

Kolping društvo Srbije, organizacija koja od 2001. godine sprovodi aktivnosti koje odgovaraju na potrebe društva, započelo je 2016. godine seriju panel diskusija ‚‚Ti u očima poslodavca” sa namerom da se ljudima u potrazi za poslom pomogne na taj način što im se pruža prilika da čuju lične priče, savete i sugestije ljudi koji aktivno učestvuju na tržištu rada ili koji su voljni da otvoreno i direktno pričaju o svojim iskustvima, uspesima, greškama u procesu zapošljavanja ili započinjanja sopstvenog biznisa.

Na prethodnim panel diskusijama obrađene su teme koje su bile u vezi sa približavanjem potencijalnom poslodavcu kroz motivaciono pismo, verbalnom i neverbalnom komunikacijom u razgovoru sa poslodavcem, čestim greškama na razgovoru za posao, ponašanjem zaposlenih tokom probnog perioda, razlikama u zapošljavanju u multinacionalnoj kompaniji i maloj firmi, ličnom usavršavanju kroz neformalno i informalno obrazovanje, pronalaženju izvora zarade korišćenjem interneta, komunikacijom i konfliktima na radnom mestu.

U fokusu ove panel diskusije će biti problemi sa kojima se žene susreću na poslovnom planu, a teme i govornice su:

Prijava

Događaj će se održati u sredu 13. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo dogadjaju je besplatno, ali je prijava obavezna, i vrši se putem ove forme.

Miloš Aleksić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 4. Jun, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije