Kako izgledamo u očima poslodavca — meetup o iskustvima potrage za poslom u novosadskom Startit Centru

Meetup će se održati u sredu 13. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru.

Kolping društvo Srbije, organizacija koja od 2001. godine sprovodi aktivnosti koje odgovaraju na potrebe društva, započelo je 2016. godine seriju panel diskusija ‚‚Ti u očima poslodavca” sa namerom da se ljudima u potrazi za poslom pomogne na taj način što im se pruža prilika da čuju lične priče, savete i sugestije ljudi koji aktivno učestvuju na tržištu rada ili koji su voljni da otvoreno i direktno pričaju o svojim iskustvima, uspesima, greškama u procesu zapošljavanja ili započinjanja sopstvenog biznisa.

Na prethodnim panel diskusijama obrađene su teme koje su bile u vezi sa približavanjem potencijalnom poslodavcu kroz motivaciono pismo, verbalnom i neverbalnom komunikacijom u razgovoru sa poslodavcem, čestim greškama na razgovoru za posao, ponašanjem zaposlenih tokom probnog perioda, razlikama u zapošljavanju u multinacionalnoj kompaniji i maloj firmi, ličnom usavršavanju kroz neformalno i informalno obrazovanje, pronalaženju izvora zarade korišćenjem interneta, komunikacijom i konfliktima na radnom mestu.

U fokusu ove panel diskusije će biti problemi sa kojima se žene susreću na poslovnom planu, a teme i govornice su:

  • Biljana Rakić, iz Execoma sa temom — „Nepodnošljiva lakoća balansiranja između karijere i porodice“
  • Jelena Marić, iz ‚‚Carpe diem” Mlekara sa temom — „Od ambicije ka svrsi – Od kozice ka sebi“
  • Tamara Vlaškalin iz Fondacije Ana i Vlade Divac sa temom — ‚‚Hvala na interesovanju, javićemo vam se…”

Prijava

Događaj će se održati u sredu 13. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo dogadjaju je besplatno, ali je prijava obavezna, i vrši se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Miloš Aleksić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu