Kako izgleda razvojni put jedne IT osobe i kako doći do posla bez CV-a? — meetup u Startit Centru Subotica

Meetup će biti održan u četvrtak, 7. februara, od 18 časova.

Željko Crnjaković - 1. Februar, 2019.

U četvrtak, 7. februara, od 18 časova u subotičkom Startit Centru će biti održan meetup na kojem će biti reči o svim putevima jedne IT osobe do pravog posla.

Na ovom meeetupu predavač će dati neke savete u kom smeru treba da se kreće jedna IT osoba i kako da zna da je na pravom putu. Predavač će takođe otkriti šta je kontinualno učenje, koliko je ono bitno i kako može da pomogne pri pronalasku prvog posla čak i bez prethodnog iskustva.

O predavaču

Nemanja Čedomirović je pokrenuo nekoliko IT zajednica u Srbiji, što sam, što sa kolegama.

Suosnivač je GrowIT konferencije, a ranije je radio kao projektni menadžer pri PHP organizaciji, gde se između ostalog bavio organizacijom popularne PHP konferencije. Dovoljno je dugo u svetu IT-ja da zna kako on izgleda i iz ugla tehnologije, ali i iz ugla biznisa. Pre nekoliko godina se upoznao sa Agile metodologijom. Bio je zapanjen kako jedan tim može raditi transparentno i samoorganizovano. Tu filozofiju pokušava da usvoji u ličnom, ali i u profesionalnom životu.

Trudi se da promoviše zdrav način vođenja projekata, kroz agilnu kulturu, veruje da jedan tim može da radi uspešno bez menadžera i šefova. Pokušava da kroz predavanja, radionice, mentorstva, pomogne budućim kolegama koji žele da udju u svet IT-ja na što bezbolniji način.

Prijave

Događaj je zakazan za 7. februar od 18 časova na adresi Korzo broj 1, drugi sprat. Prisustvo je besplatno, ali su prijave obavezne putem ovog linka.