Kako iskoristiti pun potencijal Youtube-a? — meetup u vršačkom Startit Centru

Meetup će biti održan 20. februara sa početkom u 18 časova.

U Startit Centru Vršac 20. februara u 18 časova, biće održan meetup na temu kako iskoristiti pun potencijal Youtube-a. Marko Pajić, marketing stručnjak, kome je Youtube omiljena platforma, će posetiocima kroz predavanje pokazati kako da iskoriste pun potencijal Youtube-a i zbog čega treba aktivno koristiti ovu platformu.

Takođe, poseban osvrt kroz predavanje će biti na sve popularnijoj formi podkasta. Marko aktivno radi na svom podkastu „Stepenicama uspeha”. Sa učesnicima će podeliti savete i instrukcije kako uspešno pokrenuti ovu formu na Youtube-u.

Predavač

Marko Pajić se aktivno bavi marketingom od 2013. godine, a specijalnost su mu društvene mreže. Danas snima podkast „Stepenicama uspeha”, gde sa uspešnima priča o uspehu.

Prijava

Meetup će biti održan u četvrtak, 20. februara, od 18 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17, Centar Millennium, službeni ulaz). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijavna obavezna putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

David Srbu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu