Kako iskoristiti potencijale LinkedIn mreže? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 12. mart u 18 časova.

Željko Crnjaković
02/03/2020

U Subotici će u četvrtak, 12. marta, od 18 časova biti održan meetup na temu LinkedIn mreže.

LinkedIn postoji već 17 godina i trenutno broji preko 670 miliona korisnika. Dosta njih je optimizovalo svoje profile i pojavljuju se u pretragama. Šalju personalizovane poruke, sklapaju saradnje, dolaze do novih poslova i prepoznati su u svojoj industriji.

Nažalost, malo je onih u Srbiji koji zaista dobijaju rezultate od svojih aktivnosti na ovoj mreži.

Ovo predavanje od sat i po vremena je za sve koji žele da saznaju više o LinkedIn mreži, dođu do više klijenta ili nađu novi posao i koriste ovu mrežu da unaprede karijeru.

Kome je predavanje namenjeno?

Svim ljudima kojima su klijenti biznisi i poslovni ljudi i onima koji žele da menjaju posao.

O predavaču

Janja Jovanović se bavi digitalnim marketingom i pomaže kompanijama i pojedincima da razviju i implementiraju internet marketing strategije, povećaju bazu korisnika i izgrade svoj brend na Internetu. Radi uglavnom sa stranim klijentima, a za domaće tržište drži edukacje i konsultacije. Do sada je njene radionice i privatne obuke prošlo više od 400 ljudi. Svoja znanja takođe deli na Linkedinu, Quori, Instagramu, Blogu, Mediumu i YouTube-u…

Prijave

Događaj je zakazan za 12. mart u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Željko Crnjaković

Objavio/la članak.

ponedeljak, 2. Mart, 2020.

IT Industrija

🔥 Najčitanije