Kako iskoristiti potencijale LinkedIn mreže? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 12. mart u 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 12. marta, od 18 časova biti održan meetup na temu LinkedIn mreže.

LinkedIn postoji već 17 godina i trenutno broji preko 670 miliona korisnika. Dosta njih je optimizovalo svoje profile i pojavljuju se u pretragama. Šalju personalizovane poruke, sklapaju saradnje, dolaze do novih poslova i prepoznati su u svojoj industriji.

Nažalost, malo je onih u Srbiji koji zaista dobijaju rezultate od svojih aktivnosti na ovoj mreži.

Ovo predavanje od sat i po vremena je za sve koji žele da saznaju više o LinkedIn mreži, dođu do više klijenta ili nađu novi posao i koriste ovu mrežu da unaprede karijeru.

Kome je predavanje namenjeno?

Svim ljudima kojima su klijenti biznisi i poslovni ljudi i onima koji žele da menjaju posao.

O predavaču

Janja Jovanović se bavi digitalnim marketingom i pomaže kompanijama i pojedincima da razviju i implementiraju internet marketing strategije, povećaju bazu korisnika i izgrade svoj brend na Internetu. Radi uglavnom sa stranim klijentima, a za domaće tržište drži edukacje i konsultacije. Do sada je njene radionice i privatne obuke prošlo više od 400 ljudi. Svoja znanja takođe deli na Linkedinu, Quori, Instagramu, Blogu, Mediumu i YouTube-u…

Prijave

Događaj je zakazan za 12. mart u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu