Kako iskoristiti potencijale LinkedIn mreže? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 12. mart u 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 12. marta, od 18 časova biti održan meetup na temu LinkedIn mreže.

LinkedIn postoji već 17 godina i trenutno broji preko 670 miliona korisnika. Dosta njih je optimizovalo svoje profile i pojavljuju se u pretragama. Šalju personalizovane poruke, sklapaju saradnje, dolaze do novih poslova i prepoznati su u svojoj industriji.

Nažalost, malo je onih u Srbiji koji zaista dobijaju rezultate od svojih aktivnosti na ovoj mreži.

Ovo predavanje od sat i po vremena je za sve koji žele da saznaju više o LinkedIn mreži, dođu do više klijenta ili nađu novi posao i koriste ovu mrežu da unaprede karijeru.

Kome je predavanje namenjeno?

Svim ljudima kojima su klijenti biznisi i poslovni ljudi i onima koji žele da menjaju posao.

O predavaču

Janja Jovanović se bavi digitalnim marketingom i pomaže kompanijama i pojedincima da razviju i implementiraju internet marketing strategije, povećaju bazu korisnika i izgrade svoj brend na Internetu. Radi uglavnom sa stranim klijentima, a za domaće tržište drži edukacje i konsultacije. Do sada je njene radionice i privatne obuke prošlo više od 400 ljudi. Svoja znanja takođe deli na Linkedinu, Quori, Instagramu, Blogu, Mediumu i YouTube-u…

Prijave

Događaj je zakazan za 12. mart u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu