Kako i zašto koristiti prečice na tastaturi — za grafičke dizajnere — onlajn predavanje

Predavanje će biti održano u četvrtak, 1. jula, u 18 časova.

Tanja Marin
22/06/2021

Ukoliko u svom svakodnevnom radu koristiš Adobe paket programa za dizajn različitih vizuelnih formata i elemenata, a želiš da ubrzaš proces izrade, pridruži nam se na onlajn predavanju na temu „Kako i zašto koristiti prečice na tastaturi — za grafičke dizajnere” koje će biti održano 1. jula u 18 časova. Predavanje će održati Nikola Dimitrijević, senior dizajner u kompaniji Catena Media.

Na ovom predavanju će biti reči o tome kako prečice na tastaturi pomažu da se brže i preciznije završe zadaci i time uštedi vreme. Sam proces učenja korišćenja prečica može da bude naporan u početku, ali bi trebalo da se njihovo korišćenje brzo isplati. Takođe, tokom predavanja će Nikola govoriti o značaju imenovanja i slaganja fajlova i foldera, a krajnji cilj samog predavanja je da se pospeši brzina i ušteda vremena.

Predavanje će trajati oko 80 minuta i biće podeljeno na dva dela, gde će nakon svakog, po 10 minuta biti posvećeno interakciji kroz pitanja učesnika.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno grafičkim dizajnerima interaktivnih medija, kako juniorima, tako i seniorima, kao i svima onima koji koriste Adobe programe namenjene dizajnu ili su u procesu učenja kako da ih koriste.

Predavač

Nikola Dimitrijević je završio studije grafičkog dizajna interaktivnih medija na Univerzitetu Metropoliten, a 12 godina radi kao grafički dizajner. Poslednjih šest godina radi u kompaniji Catena Media, na projektu AskGamblers. Specijalizovan je za branding, ilustracije i za jednostavne animacije.

Prijava

Onlajn predavanje će biti održano u četvrtak, 1. jula, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve koji se prijave putem ove forme.

 

Tanja Marin

Objavio/la članak.

utorak, 22. Jun, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije