Kako hajp može da bude loš za posao i koji su uslovi potrebni za razvijanje jednog posla online? — meetup u Startit Centru Inđija

Meetup će biti održan u ponedeljak, 23. decembra, sa početkom u 18:30 časova.

U ponedeljak, 23. decembra, u Startit Centru Inđija sa početkom u 18:30 časova biće odražano predavanje na temu hajpa, odnosno kako on može da bude loš za posao, kao i koji su potrebni uslovi za razvijanje jednog posla online?

Ovog puta Branislav Nenin će pričati o tome koje greške su česte i kako da se lako zaobiđu, kako se istaći u poslu i šta je neophodno da bi čovek uspeo? Takođe, proći će kroz sopstveni primer kako je istraživao tržište i prisutnima predočiti kako da na što adekvatniji način urade isto.

Ukratko, kroz ovo predavanje posetioci će imati priliku da čuju i nauče kako da kreiraju kompletan plan za održivu online karijeru ili biznis. 

Kome je namenjen?

Meetup je namenjen svima koji bi da promene nešto u svom životu što se tiče posla, već postojećim freelancerima, onima koji to žele da postanu, kao i onima koji ostaju dosledni.

Predavač

Branislav Nenin je radio u Startit coworking-u i svoju karijeru je izgradio kao stock fotograf i retušer fotografija. Na početku freelance karijere, radio je kao foto retušer na Upworku, gde i danas ima odlično izgrađen profil. Trenutno se bavi stock fotografijom, razvojem mentorstva u oblasti obrade fotografija i pružanjem usluga fotografisanja za klijente. Njegov portfolio možete pogledati na www.branislavnenin.com.

Prijava

Meetup će biti održan u ponedeljak 23. decembra u 18:30 časova u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna putem forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu