Kako do prvog programerskog posla? — predavanje u inđijskom Startit Centru

Predavanje će biti održano u utorak, 29. januara, u 17 i 30.

Tatjana Milošević
23/01/2019

Na predavanju koje će biti održano u utorak, 29. januara, u 17 i 30 časova, u Startit Centru Inđija, Petar Petrović će podeliti svoje iskustvo rada sa početnicima kako uspešno i samostalno savladati osnove programiranja i kako se zaposliti sa tim znanjem.

Na ovom predavanju posetioci će imati priliku da razmene iskustva o samostalnom učenju web programiranja i čuti od predavača kako je on uspeo da za šest meseci od početnika stigne do svog prvog programerskog posla.

Petar će sa prisutnima pričati o:

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se bave programiranjem i na početku su svoje karijere.

O predavaču

Posle dve godine uspešnog rada kao front-end developer, Petar Petrović se okrenuo edukaciji i mentorisanju početnika u ovoj oblasti. Osim HTML kursa za početnike koji je napravio, on takođe drži front-end kurs gde priprema polaznike za prvi programerski posao ili praksu. U ovom članku je napravio listu online kurseva koje on preporučuje za samostalno učenje front-end tehnologija.

Za sve zainteresovane za predavanje Petar preporučuje sledeće članke kao izvor informacija i pripremu za samo predavanje (članak 1 i članak 2).

Prijave

Predavanje će biti održano u utorak, 29. januara, u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, na šetalištu) sa početkom od 17 i 30 časova. Prisustvo je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem sledeće forme.

Tatjana Milošević

Objavio/la članak.

sreda, 23. Januar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije