Kako do prvog posla u IT sektoru? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvrtak, 19. septembra, sa početkom u 18 časova.

U četvrtak, 19. septembra, u 18 časova u Startit Centru Subotica će biti održan meetup gde će se publici predstaviti Damir Tahiri.

Damir će govoriti o iskustvu i saznanjima koje je stekao prilikom razvoja jedne startap ideje, tokom višemesečnog istraživanja tržišta rada sa fokusom na programere-početnike i njihovo zapošljavanje.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima onima koji su na početku svoje IT karijere, ili su po prvi put u potrazi za poslom ovog tipa.

O predavaču

Damir Tahiri je jedan od osnivača projekta Mentit, na čijem je razvoju radio u sklopu InnoEnergy Primer pre-acceleration programa za early-stage startape.

Prijave

Događaj je zakazan za 19. septembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu