Kako do prvog posla i koje veštine poseduju dobri developeri? — panel sa programerima u Startit Centru Inđija

Panel je zakazan za nedelju, 25. novembar, u 12 časova.

Tatjana Milošević
22/11/2018

U Startit Centru Inđija će biti organizovan panel sa programerima u nedelju, 25. novembra u 12 časova.

Teme panela biće:

Govornici na panelu

Sava Gavran je Android developer. Završio je osnovne i master studije na Matematičkom Fakultetu, posle čega je dve godine pisao C++ za Windows desktop aplikacije. Nakon tog iskustva preorijentisao se na razvoj softvera za Android platformu. U slobodno vreme se zanima za mašinsko učenje.

Goran Antić je full stack developer. Goran je doprinosio razvoju softvera od 2011. u  kompanijama finansijskog i javnog sektora, od skoro je i uspešno vodio tim za razvoj frontend aplikacije. Iz hobija voli rešavanje algoritamskih problema i kompjutersku grafiku.

Anja Petrović je UX/UI dizajnerka koja uči da programira. Ove godine je prvi put oprobala svoje koderske veštine razvijajući WordPress sajtove, a sada uči JavaScript. U budućnosti želi da radi u oblasti UX-a i sa dizajnerske i sa koderske strane.

Moderator će biti Petar Petrović, front-end developer. Od maja ove godine se posvetio edukaciji i mentorisanju početnika i u tu svrhu napravio online HTML kurs za početnike. Od septembra drži radionice za usavršavanje u JavaScriptu u Beogradu i od novembra drži kurs web programiranja u Inđiji.

Prijave

Panel je zakazan za 25. novembar od 12 časova u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, na šetalištu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ovog linka.

Tatjana Milošević

Objavio/la članak.

četvrtak, 22. Novembar, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije