Kako do prvog miliona u SaaS, B2B areni? — predavanje u beogradskom Startit Centru

Predavanje će biti održano 29. maja sa početkom u 18 časova.

Ana Petrović - 22. Maj, 2019.

Insajderske priče na temu kako efektivni startap timovi koriste sinergiju marketinga i prodaje kako bi ostvarili održiv rast i domogli se poslovnog cilja od milion dolara godišnjeg prihoda (engl. ARR – Annual Recurring Revenue).

Tokom interaktivnog predavanja biće predstavljen jedan od mnogo načina da se navedeni cilj ostvari. Posetioci će imati priliku da razmene mišljenja na temu zašto i kako ovaj model uspešno radi na severnoameričkom tržištu, zatim i kako ga implementirati u Srbiji.

U prvom delu će biti reči o strateškim konceptima i principima poslovanja na severnoameričkom tržištu. U drugom delu predavanja, govoriće se o taktici i primeni konkretnih alata i to u različitim fazama rasta. Na kraju će se predavanje zatvoriti sa operativnim listama, koje su direktno primenjive.

Posetioci će imati priliku da čuju priče o poznatim SaaS proizvodima, ali i usponima i padovima kanadskog startapa Autoklose.com iz kog predavač i dolazi, a koji ima predstavništvo u Srbiji.

Kome je predavanje namenjeno

Predavanje je namenjeno SaaS startap preduzetnicima, koji prodaju na severnoameričkom tržištu i trenutno godišnje prihoduju u rasponu od 0 do 1 milion dolara. Dakle, dobrodošli su i oni koji žele da se otisnu u preduzetničke vode, kao i oni koji mogu da doprinesu temi iskustveno.

Predavač

Vedran Rašić je od 19. godine u svetu preduzetništva. Sa 23 odlazi u Beč gde vodi tim od preko 100 prodavaca, zatim se vraća u Beograd i Niš gde sa lokalnom ekipom gradi weareneopix.com. Sa 27 je već u Toronto gde je trenutno stejkholder, odgovoran za marketing i operacije u startapu autoklose.com. Možete se povezati sa Vedranom putem LinkedIn-a, zapratiti na Twitteru ili putem vebsajta https://vedran.xyz.

Prijave

Predavanje je zakazano za 29. maj od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem sledeće forme.