U Startit Centru Valjevo 14. decembra u 18 časova održaće se predavanje “Kako do posla?” koju će voditi predstavnici Startit Poslova.

U okviru predavanja moći ćete da čujete sledeće:

  • kako napisati dobar CV
  • kako napraviti/srediti/voditi profil na Linkedinu i Facebooku
  • kako se ponašati na intervjuu

Kao neka vrsta spone između kompanija i kandidata Startit Poslovi imaju komunikaciju i sa jednom i sa drugom stranom i mogu jasno da izdvoje koji su to problemi i izazovi sa strane kandidata kao i šta je ono što kompanije zapravo traže.

Postoji bezbroj članaka o tome kako treba napisati CV, međutim imamo utisak da još uvek ima dosta prostora za poboljšanje. Kakve strukture treba biti CV, šta sve treba, a šta sve nikako ne treba da sadrži i kako da odate dobar prvi utisak putem A4 papira.

Vaši onlajn profili? Jednako bitni.

LinkedIn, kao poslovna mreža se može iskoristiti za dolaženje do posla. Štaviše, ono što smo saznali u našem istraživanju jeste da se najviše ponuda za posao dobija upravo preko ove društvene mreže. Samim tim imaćete priliku da saznate kako da iskoristite ovu platformu da budete osoba koja biva nađena umesto one koja se prijavljuje na poslove.

Nakon što ste sve odradili kako treba i došli do faze intervjua, potrebno je znate kako da najbolje izvedete ovaj deo, impresionirate one sa druge strane stola i stavite tačku na svoje nezaposlenje.

O predavačima

Predavači su Tanja Mladenović i Dino Kukić koji dolaze ispred Startit Poslova i imaju dugogodišnje iskustvo u spajanju kandidata sa firmama.

Prijava

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se  putem ove forme.

Događaj će se održati 14 decembra sa početkom u 18 časova u Startit Centru Valjevo,  Trg kneginje Ljubice 23.