Kako dizajneri i inženjeri mogu da sarađuju i brzo stvaraju sjajne proizvode — predavanje u beogradskom Startit Centru

Događaj će se održati 20. februara u Startit Centru Beograd.

Ljuba Youngblom je dizajner i product menadžer koji živi i radi u Silicijumskoj dolini i trenutno putuje po Balkanu sa misijom da unapredi lokalno preduzetništvo mentorišući preduzetnike i startape na ovom podneblju.

Kao suosnivač i glavni product dizajner u Automaticu, IoT startapu iz San Franciska, Ljuba će podeliti sa nama iskustvo kako brzo izgradilti kvalitetne funkcionalnosti proizvoda kada je fokus na zajedničkom radu dizajnera i inženjera.

Uz to, pokriće rad lean cross-funkcionalnih timova, praktične i skalabilne dizajn dokumentacije i drugih stvari koje se tiču efiksnog timskog rada.

Prijave

Događaj će se održati 20. februara sa početkom od 18 časova u prostorijama beogradskog Startit Centra (Savska 5). Ulaz je slobodan ali kako je broj mesta ograničen, molimo da potvrdite svoje prisustvo.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksandra Savić

Unesite termine za pretragu