Kako da vest o vašem startapu izađe u globalnim IT medijima? Saznajte od urednika TechCruncha

Od Majka ćete čuti savete na temu dobijanja prilike za objavljivanje vesti o vašim startapima u globalnim medijima poput TechCruncha iz njegovog dugogodišnjeg iskustva.

Serbian Entrepreneurs i Startit organizuju predavanje Majka Bučera, jednog od urednika (editor-at-large) TechCruncha koji je i jedan od najiskusnijih i najpoznatijih IT novinara u Evropi.

Događaj će se održati u beogradskom Startit Centru u 18:30 u sredu 10. aprila.

Publici se izvinjavamo zbog ovako kasne najave, ali smo procenili da je bolje da iskoristimo priliku da bude u poslednjem trenutku nego da je ne iskoristimo uopšte.

Od Majka ćete čuti savete na temu dobijanja prilike za objavljivanje vesti o vašim startapima u globalnim medijima poput TechCruncha iz njegovog dugogodišnjeg iskustva.

Prisustvo je besplatno, ulaz će biti moguć od 18:15, prostor je ograničen i publika će biti smeštana po principu prvenstva dolaska.

Molimo vas da se prijavite putem formulara:

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Vukašin Stojkov

  • Friday, 12. April 2019.

    Odlicno predavanje.
    Mozemo na mail dobti prezentaciju koju je Mike odrzao? Thanks!

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu