Kako da uspešnije radimo sa klijentima iz Amerike? Predstavljanje Vodiča o američkoj poslovnoj kulturi

Prezentacija će se održati 27. marta od 20h.

Nevenka Rangelov
25/03/2023

U ponedeljak, 27. marta, od 20h, ispratite predstavljanje Tesla Nation Vodiča o američkoj poslovnoj kulturi koji je nastao u sklopu projekta Preduzmi ideju.

O događaju

Srpski IT preduzetnici i startapi skoro u potpunosti zavise od inostranih tržišta — na njima se nalaze klijenti, partneri, kapital. Međutim, svako tržište ima svoje specifičnosti, posebno u pogledu poslovne kulture, i za uspešno poslovanje potrebno je da tih specifičnosti budemo svesni i da svoj pristup skladno njima prilagodimo. Amerika nije izuzetak, iako bliska po popularnoj kulturi, u kontekstu poslovne kulture ima neke ključne razlike u odnosu na Srbiju.

Na prezentaciji ćemo proći kroz neke od tih razlika i podeliti savete kako ih prevazići.

Sam Vodič o američkoj poslovnoj kulturi pokriva širok skup saveta i najboljih praksi za poslovanje na američkom tržištu. Pratite društvene mreže Startita i projekta Preduzmi ideju kako biste preuzeli vodič kada bude objavljen.

Prijava

Događaj će se održati online 27. marta u 20 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Nevenka Rangelov

Objavio/la članak.

subota, 25. Mart, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije