Kako da unapredite pregovaračke veštine? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 23. januar u 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 23. januara, od 18 časova biti održan meetup na temu boljeg pregovaranja.

Može se reći da je danas dobro pregovaranje ključ uspeha. To može biti od velikog značaja, kako u svakodnevnim situacijama, tako i sa izazovima na poslu.

Dugoročni odnosi sa klijentima, šansa za dobijanje novog klijenta, kao i dogovori za povišicu, bolje uslove rada i ostala poslovna komunikacija u velikoj meri zavise od dobro pripemljenog i vođenog procesa pregovarnja.

Kompanijski neuspesi su ponekad vezani za loše pregovaranje, odnosno nespremnosti da se pronađe zajednički interes i kompromis.

Kao neko ko već nekoliko godina radi kao menadžer nabavnog lanca za jednu veliku američku kompaniju, i svakodnevno koristi ovu veštinu radi ostvarivanja, kako svojih, tako i poslovnih ciljeva firme, predavač Sandip Dan će sa posetiocima podeliti svoje iskustvo i znanje. Kroz teoriju i par praktičnih primera će pokušati da pokaže polaznicima koliki je značaj pregovaranja u savremenom biznisu, a zatim i da im da praktične smernice kako da uspešno vode pregovore.

*Predavanje će biti održano na engleskom jeziku. 

Kome je namenjeno?

Ovo predavanje je namenjeno svima koji bi želeli da unaprede svoje veštine pregovaranja.

O predavaču

Sandip Dan dolazi iz Sijetla, gde radi kao menadžer nabavnog lanca za jednu od deset najuspešnijih kompanija na listi Fortune magazina.

Prijave

Događaj je zakazan za 23. januar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo na meetup-u je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu