U Subotici će u četvrtak, 23. januara, od 18 časova biti održan meetup na temu boljeg pregovaranja.

Može se reći da je danas dobro pregovaranje ključ uspeha. To može biti od velikog značaja, kako u svakodnevnim situacijama, tako i sa izazovima na poslu.

Dugoročni odnosi sa klijentima, šansa za dobijanje novog klijenta, kao i dogovori za povišicu, bolje uslove rada i ostala poslovna komunikacija u velikoj meri zavise od dobro pripemljenog i vođenog procesa pregovarnja.

Kompanijski neuspesi su ponekad vezani za loše pregovaranje, odnosno nespremnosti da se pronađe zajednički interes i kompromis.

Kao neko ko već nekoliko godina radi kao menadžer nabavnog lanca za jednu veliku američku kompaniju, i svakodnevno koristi ovu veštinu radi ostvarivanja, kako svojih, tako i poslovnih ciljeva firme, predavač Sandip Dan će sa posetiocima podeliti svoje iskustvo i znanje. Kroz teoriju i par praktičnih primera će pokušati da pokaže polaznicima koliki je značaj pregovaranja u savremenom biznisu, a zatim i da im da praktične smernice kako da uspešno vode pregovore.

*Predavanje će biti održano na engleskom jeziku. 

Kome je namenjeno?

Ovo predavanje je namenjeno svima koji bi želeli da unaprede svoje veštine pregovaranja.

O predavaču

Sandip Dan dolazi iz Sijetla, gde radi kao menadžer nabavnog lanca za jednu od deset najuspešnijih kompanija na listi Fortune magazina.

Prijave

Događaj je zakazan za 23. januar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo na meetup-u je besplatno, uz prijavu putem ove forme.