Kako da se fokusirate na najvažnije metrike? — Lean Startup veče sa autorom knjige ‚‚Lean Entrepreneur”

Događaj će biti održan 23. novembra u 18 i 30.

Tanja Marin - 16. Novembar, 2018.

Novo Lean Startup veče će biti održano u petak, 23. novembra, u beogradskom Impact Hubu sa početkom u 18 i 30. Na ovom meetupu će Brent Kuper govoriti o važnosti metrika.

Da bi nečim upravljali, to se  mora izmeriti. Proces je isti, bez obzira da li je u pitanju lansiranje ili skaliranje startapa ili građenje korporativnog programa inovacija ili tranformacija. Duboko u podacima je skriven dragulj koji treba da bude otkriven. Metrike koje neko izabere da bi pratio će odlučiti da li upravlja uspehom ili neuspehom.

Ovo predavanje ima za cilj da posetioce nauči kako da definišu pravi set metrika koji im je potrebno da prate — sve u zavisnosti od njihovog market segmenta, vrednosne ponude i faze rasta.

Kome je namenjen ovaj događaj?

U događaju će najviše vrednosti pronaći:

Predavač

Brent Kuper je autor New York Times bestselera ‚‚Lean Entrepreneur” i CEO konsultantske agencije Moves the Needle. Duže od dve decenije pomaže kompanijama da lansiraju inovativne proizvode, spajajući Design Thinking i Lean metodologije da pokrene preduzetnički duh u velikim organizacijama. Tokom svoje karijere je iskusio velike uspehe kao IPO, akvizicije, rapidni rast, ali i porazne neuspehe.

Brent je aktivan kao govornik, savetnik preduzetnicima, akceleratorima, i korporativnim liderima. U svojoj aktuelnoj kompaniji Moves the Needle pomaže organizacijama da budu bliže svojim korisnicima i donose i izvršavaju bolje odluke bržim tempom.

Lean Startup veče će biti održano 23. novembra u Impact Hubu. Više informacija o događaju možete naći ovde.