Kako da se bolje organizuješ? — besplatna radionica u Startit Centru Inđija

Događaj će biti održan u sredu, 20. novembra, sa početkom u 19 i 30.

U sredu, 20. novembra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 će biti održana četvrta radionica serijala „5 koraka do uspeha”, čiji će fokus biti na boljoj organizovanosti.

Mnogi imaju isti problem — nemogućnost da usklade svakodnevne obaveze, da završe započeto i slično. Uz dobru organizaciju moguće je postići sve što želimo, pa čak i više od toga.

Na radionici „Kako da se bolje organizuješ?” prisutni će imati priliku da čuju i uvežbaju korake, kao i korektivne mere koje im mogu pomoći da budu organizovaniji i da sa lakoćom ostvare sve što zamisle, a samim tim i postignu uspeh.

Kome je namenjena?

Radionica je namenjena svima koji žele da nauče kako da se bolje organizuju i samim tim obave, ako ne sve, onda bar većinu svojih, kako dnevnih tako i nedeljnih/mesečnih obaveza bez dodatnog stresa i haosa koji zna da nastane usled loše organizovanosti. Takođe, namenjena je i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i ima preko 20 godina iskustva u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana u sredu, 20. novembra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu