Kako da samostalno naučite web programiranje — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan u četvrtak, 17. januara, u 18 časova.

Na meetupu koji će biti održan u četvrtak, 17. januara, u 18 časova, u Startit Centru Zrenjanin, Petar Petrović će podeliti svoje iskustvo rada sa početnicima kako uspešno i samostalno savladati osnove programiranja i kako se zaposliti sa tim znanjem.

Na ovom predavanju posetioci će imati priliku da razmene iskustva o samostalnom učenju web programiranja i čuti od predavača kako je on uspeo da za šest meseci od početnika stigne do svog prvog programerskog posla. Petar će pričati o svom iskustvu, izazovima sa kojim se susreo i podeliće savete koje bi voleo da je čuo kada je on krenuo da uči. Konkretno, pokazaće kako mu je Anki program pomogao da zapamti novostečeno znanje, objasniće kako je za nedelju dana savladao osnove Reacta i kako mu je jaka osnova iz Vanilla JavaScripta to omogućila. Takođe će pokazati kako najbolje predstaviti znanje poslodavcima putem ličnih projekata.

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se bave programiranjem i na početku su svoje karijere.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Posle dve godine uspešnog rada kao front-end developer, Petar Petrović se okrenuo edukaciji i mentorisanju početnika u ovoj oblasti. Pored HTML kursa za početnike koji je napravio, on takođe drži front-end kurs gde priprema polaznike za prvi programerski posao ili praksu. U ovom članku je napravio listu online kurseva koje on preporučuje za samostalno učenje front-end tehnologija.

Prijave

Meetup će biti održan u četvrtak, 17. januara, u Startit Centru Zrenjanin, Trg slobode 7 (u zgradi Pozorišta na prvom spratu), sa početkom od 18 časova. Prisustvo je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marijana Milićev

Unesite termine za pretragu