Kako da samostalno naučite web programiranje — meetup u Startit Centru Vršac

Meetup ‚‚Kako da naučite samostalno web programiranje" će biti održan u utorak, 12. februara u 18 časova.

Na meetupu koji će biti održan u utorak, 12. februara, u 18 časova, u Startit Centru Vršac, Petar Petrović će podeliti svoje iskustvo rada sa početnicima i kako uspešno i samostalno savladati osnove programiranja i kako se zaposliti sa tim znanjem.

Na ovom predavanju posetioci će imati priliku da razmene iskustva o samostalnom učenju web programiranja i da čuju od predavača kako je on uspeo da za šest meseci od početnika stigne do svog prvog programerskog posla. Petar će pričati o svom iskustvu, izazovima sa kojim se susreo i podeliće savete koje bi voleo da je čuo kada je on krenuo da uči. Konkretno, pokazaće kako mu je Anki program pomogao da zapamti novostečeno znanje, objasniće kako je za nedelju dana savladao osnove Reacta i kako mu je jaka osnova iz Vanilla JavaScripta to omogućila. Takođe će pokazati kako najbolje predstaviti znanje poslodavcima putem ličnih projekata.

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se bave programiranjem i na početku su svoje karijere.

O predavaču

Posle dve godine uspešnog rada kao front-end developer, Petar Petrović se okrenuo edukaciji i mentorisanju početnika u ovoj oblasti. Pored HTML kursa za početnike koji je napravio, on takođe drži front-end kurs gde priprema polaznike za prvi programerski posao ili praksu. U ovom članku je napravio listu online kurseva koje on preporučuje za samostalno učenje front-end tehnologija.

Prijave

Meetup će biti održan u utorak 12. februara, u Startit Centru Vršac, (Omladinski trg 17 u Milenijumu), sa početkom od 18 časova. Prisustvo je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marija Egerić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu