Kako da rešite najčešće WordPress probleme i optimizujete vašu online prodavnicu? — WP meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup je zakazan za 13. mart u 18 časova.

U petak, 13. marta, sa početkom u 18 časova, će biti održan WordPress meetup u Startit Centru Zrenjanin. Ovog puta će učesnici imati prilike da od Miroslava Ostojića i Miloša Grubiša čuju nešto više o tehnikama koje utiču na povećanje prodaje putem interneta, kao i saznaju koji to načini rešavaju najčešće WordPress probleme.

Na prvom predavanju posetioci će imati prilike da od Miroslava čuju o tehnikama koje utiču na povećanje prodaje putem interneta, sa posebnim osvrtom na sam WordPress i WooCommerce. Miroslav će pričati i o pravilima optimizacije za UX (User Experience), optimizaciji brzine učitavanja sadržaja, pravilu 3 klika, o alatima za praćenje ponašanja korisnika (heatmaps), WooCommerece dodacima za Cart Abandonment i o Email Marketing-u u svrsi povećanja prodaje.

Drugo predavanje pod nazivom WordPress Troubleshooting će držati Miloš Grubiša. Tokom ovog predavanja Miloš će pokušati da približi načine rešavanja nekoliko najčešćih WordPress problema. Publika će moći da vidi da ne moraju baš svi problemi da izazivaju glavobolju i da je mnoge od njih moguće vrlo lako rešiti.

Predavači

Miroslav Ostojić je vlasnik firme mDeus Solutions, direktor Instituta Informacionih Tehnologija „Veles“ i osnivač MatHackathon-a. U IT svetu je od 2008. godine, a WordPress-om se bavi od verzije 2.9. Primarno se bavi programiranjem onlajn platformi visokog nivoa i eCommerce platformi, optimizacijom uz pomoć SEO-a i CRO-a. Aktivan je član WordPress zajednice, kao i evangelista čistog koda.

Miloš Grubiša je posle 5 godina raznih iskustava rada sa WordPress-om postao strastveni WordPress troubleshooter ili bolje rečeno, uživa da „čačka” po WordPress-u. Uvek mu je drago ukoliko uspe da nekome reši neki online problem i sredi sajt koji ne radi. Miloš smatra da se uz dovoljno strpljenja (kojeg uvek manjka) sve može rešiti. Pored tehničkih stvari, amaterski se bavi fotografijom, voli da otkriva lepote prirode i ljubitelj je životinja.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 13. mart, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava popunjavanjem sledeće forme obavezna.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

milicamilojkov

Unesite termine za pretragu