Kako da radite ono što volite i od toga živite? — predavanje i radionica o freelancing-u u inđijskom Startit Centru

O svemu što je relevantno za temu freelnacing-a pričamo 23. aprila od 15 časova sa Branislavom Neninom — stockfotografom i dugogodišnjim frilenserom.

Marija Crnogorac - 11. April, 2019.

Freelancer je, po definiciji, osoba koja samostalno pronalazi posao i nije striktno vezana za radno mesto. Šta ovo zapravo znači, ko sve može biti frilenser, koliko vremena je potrebno da se dođe do održivosti ovog oblika rada, sve su to pitanja koja zanimaju one koji bi da se oprobaju u ovoj vrsti radnog okruženja.

U Startit Centru Inđija će 23. aprila o ovoj temi  pričati Branislav Nenin, kao i o tome kako napraviti zaokret u karijeri, uploviti u novu oblast ili razviti neki svoj hobi tako da on postane stalan i održiv posao.

Na predavanju će posetioci imati priliku da čuju Branislavovo iskustvo iz kojeg mogu da saznaju kako je moguće biti svoj gazda, kako da rade ono što vole i u čemu su dobri, postanu eksperti u tome što rade i da zarađuju novac.

Na radionici će učesnici preuzeti aktivnu ulogu i pokušati da primene sve ono što su naučili na predavanju, te kreiraju plan za održivu freelance krijeru.

Učesnici na događaju će naučiti:

 Događaj je namenjen za:

Ovaj događaj je deo projekta XBIT koji u Srbiji partnerski sprovode Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Udruženje građana SEE ICT i Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, u okviru IPA programa prekogranične saradnje između Hrvatske i Srbije u periodu od 2014. do 2020. godine.

Agenda

Predavač

Branislav Nenin je radio u Coworkingu u Startit Centru Zrenjanin i svoju karijeru izgradio kao stock fotograf i retušer fotografija. Na početku freelance karijere, radio je kao foto retušer na Upworku, gde i danas ima odlično izgrađen profil. Trenutno se bavi stock fotografijom, razvojem mentorstva u oblasti obrade fotografija i pružanjem usluga fotografisanja za klijente. Njegov portfolio možete pogledati na www.branislavnenin.com.

Prijava

Događaj se održava 23. aprila sa početkom u 15 časova u Startit Centru Inđija, Vojvode Stepe 2.

Učešće je besplatno, a prijava popunjavanjem ovog upitnika je obavezna. Broj mesta na radionici je ograničen na 20. Za sva pitanja, obratite nam se na indjija@startit.rs