Kako da osnuješ firmu u Srbiji? — meetup sa Milanom Trbojevićem u Startit Centru Zrenjanin

Meetup je zakazan za 21. mart u 18 časova.

Marijana Milićev - 14. Mart, 2019.

Ovog meseca vas očekuje još jedno korisno predavanje, a ovog puta se družimo sa Milanom Trbojevićem koji će nam pričati o otvaranju firme u Srbiji i koji su sve izazovi sa kojima se možete susresti. Meetup je zakazan za četvrtak21. mart, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin.

Osnivanje firme može biti velika odluka za preduzetnike i freelancere, pogotovo kada dođe do toga koji pravni oblik izabrati. Paušalac, knjigaš, DOO, udruženje — svi ovi oblici imaju svoje prednosti i mane i svako treba da odabere ono što najviše odgovara njegovom poslovanju.

U svemu ovome pomoći će vam knjigovođa koji dolazi iz Beograda, Milan Trbojević. Biće tu i priče o porezu, platama, radu sa inostranstvom i freelance platformama, korišćenju elektronske naplate novca, PayPalu i još mnogo čemu.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Predavač

Milan Trbojević je sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetnike i mali biznis. Osnivač je knjigovodstvene firme Knjiški moljac i bloga FT1PAngažovan je u IT zajednici i specijalizovan za startap kompanije i pronalaženje modela poslovanja u Srbiji.

Ovde možete pročitati neke od tekstova koje je pisao za Startit.

Prijave

Meetup je zakazan za 21. mart u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu). Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.