Kako da klijenti zovu vas, a ne vi njih? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će se održati u četvrtak 15.novembra u 18 časova.

Željko Crnjaković - 7. Novembar, 2018.

Ako uspeh u honorarnim poslovima ne zavisi samo od kvaliteta usluge, od čega onda zavisi? Na osnovu višegodišnjeg freelance iskustva u kreiranju sadržaja za društvene medije, Aleksandra Petrovski će sa posetiocima meetupa podeliti pet stubova uspeha ‚‚slobodnih umetnika”, odnosno kako da se dođe u situaciju da klijenti zovu vas, a ne vi njih i da sami birate sa kim želite da sarađujete.

Bonus ideje za posetioce će biti šta sve može da se radi ukoliko se dobro snalaze sa pisanjem za web (ili planiraju time da se bave) i kako da što bolje formiraju ponudu, odnosno naplate svoje usluge.

O predavaču

Aleksandra Petrovski je kreatorka sadržaja, strateg sadržaja i copywriter. Od početka ove godine urednica online magazina Coca-Cola Srbija.

Aleksandra ima 18 godina iskustva rada u medijima. Nakon dnevne i periodične štampe, radija (radio JAT) i televizije (3K) svoje novinarsko iskustvo sublimirala je radom na Mondo.rs, jednom od najposećenijih domaćih informativnih portala, gde je pet godina bila član uredničkog kolegijuma.

Trentuno se primarno bavi Brand Storytellingom i edukacijom kreatora sadržaja. Kao konsultant pomaže web piscima da skrate put do uspešne karijere, blogerima da postave kvalitetne osnove svog bloga, a biznisima da maksimiziraju nastup na društvenim medijima kreirajući efektne priče.

Aleksandra je urednica biblioteke Uspeh izdavačke kuće Finesa i moderatorka i urednica programa Webiz edukacija.

Posebno je ponosna što kao mentorka u oblasti ličnog brendiranja na društvenim mrežama pomaže ekonomskom osnaživanju žena u ruralnim sredinama.

Prijave

Događaj je zakazan za 15. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.