Kako da dođete do posla koji volite — radionica u Startit Centru Subotica

Radionica „Lepo mi je što imam posao koji volim“ održaće se 10. i 11. februara u Startit Centru Subotica i Infostudhubu.

Željko Crnjaković - 24. Januar, 2018.

Nakon velikog interesovanja za radionice „Lepo mi je što imam posao koji volim“ prošlog decembra u Beogradu, u februaru ovaj događaj će biti organizovan i u Subotici.

Radionica je namenjena svima onima koji su završili formalno obrazovanje, stoje na raskršću  i pitaju se šta sad.

Pitanja kojima ćemo se na radionicama baviti:

Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru?

Ako vam je tema zanimljiva, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je jer imam posao koji volim“  u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je. Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar  koji će se održati 10. i 11. februara (subota i nedelja)  u prostorijama Startit Centra Subotica i Infostudhuba u Subotici u periodu od 16 -20h.

Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno primera iz svakodnevnog života, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima ćemo se baviti

Predavač

„Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljković, osnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“. Svi programi koje Milica kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji. Pored toga, Milica je i autorka sajta www.lepomije.rs.

Ovde možete pogledati i utiske sa prethodne radionice u Beogradu.

Prijava

Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Pre nego što popunite prijavu, molimo vas  da da razmislite da li ćete biti u prilici da zaista budete na ovim radionicama.  

Želimo da ovom programu prisustvuju svi oni koje ova tema zaista zanima, ali zbog kvaliteta radionice moramo da ograničimo broj polaznika.  Prijave su otvorene do popune mesta, a krajnji rok za prijavu je sreda 7. 2. 2018. na ovom linku.

U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja.