Kako da budeš istrajniji/a? — besplatna radionica u Startit Centru Inđija

Radionica će biti održana 27. novembra u 19 i 30.

U sredu, 27. novembra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 biće održana poslednja radionica serijala „5 koraka do uspeha”, čiji će fokus biti na istrajnosti.

Često se dešava da neko reši da promeni nešto u svom životu i to uspe da sprovede u delo na nedelju, dve ili mesec dana, pa i tri meseca, ali nakon toga posustane i nema snage, motiva da istraje u svojoj nameri. 

Na radionici „Kako da budeš istrajan/a?” prisutni će imati priliku da čuju zašto se to dešava, a i da uvežbaju tehnike i korake koji će im pomoći da istraju u svojim namerama i ostvare ciljeve koje su postavili.

Kome je namenjena?

Radionica  je namenjena svima koji hoće da nauče kako da budu istrajniji i fokusirani na ono što žele, a da vremenom ne izgube snagu i motivaciju da istraju u svojim namerama. Takođe, namenjena je i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i ima preko 20 godina iskustva u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana u sredu, 27. novembra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu