Kako da budeš istrajniji/a? — besplatna radionica u Startit Centru Inđija

Radionica će biti održana 27. novembra u 19 i 30.

Dragana Čvoro
13/11/2019

U sredu, 27. novembra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 biće održana poslednja radionica serijala „5 koraka do uspeha”, čiji će fokus biti na istrajnosti.

Često se dešava da neko reši da promeni nešto u svom životu i to uspe da sprovede u delo na nedelju, dve ili mesec dana, pa i tri meseca, ali nakon toga posustane i nema snage, motiva da istraje u svojoj nameri. 

Na radionici „Kako da budeš istrajan/a?” prisutni će imati priliku da čuju zašto se to dešava, a i da uvežbaju tehnike i korake koji će im pomoći da istraju u svojim namerama i ostvare ciljeve koje su postavili.

Kome je namenjena?

Radionica  je namenjena svima koji hoće da nauče kako da budu istrajniji i fokusirani na ono što žele, a da vremenom ne izgube snagu i motivaciju da istraju u svojim namerama. Takođe, namenjena je i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i ima preko 20 godina iskustva u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana u sredu, 27. novembra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ove forme.

Dragana Čvoro

Objavio/la članak.

sreda, 13. Novembar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije