Kako će brzi razvoj tehnologije uticati na različite sfere života? — futurizam u fokusu ovogodišnje TEDx Mokrin konferencije

TEDx Mokrin će biti održan 15. septembra u Mokrin House-u.

Najpoznatija konferencijska platforma TEDx će 15. septembra, po drugi put, biti organizovana u Mokrinu. Tema ovogodišnje konferencije je ‚‚Budućnost postoji” (The Future Exists), pa je Mokrin House bio logičan odabir lokacije.

Način na koji živimo se drastično menja sve većim razvitkom tehnologije, a iz toga slede i pitanja o tome kakav će uticaj imati takva dinamična sredina na duge staze i kako će se naša buduća svakodnevnica razlikovati od današnje. Ovogodišnji TEDxMokrin se fokusira na promene koje će se dogoditi u oblastima dizajna, tehnologije, zabave, obrazovanja, društvenog i građanskog života i mnogih drugih. Takve promene će, prema rečima organizatora TEDx Mokrin konferencije Ivana Brkljača, u velikoj meri  uticati i na život na selu.

Danas retko ko budućnost vezuje za selo. Upravo zato TEDxMokrin za ovogodišnju temu bira futurizam, jer tehnologija danas omogućava moderan život na selu. Iz tog razloga planiramo da okupimo ljude iz najrazličitijih polja koji će iz svojih uglova pričati o temama vrednih deljenja i to će činiti baš u ruralnoj sredini.

Predavači

Na ovogodišnjoj TEDx Morkin konferenciji o budućnosti obrazovanja, dizajna, čovečanstva, svakodnevnice i drugim temama govoriće: Habib Lešević, Boris Šurija, Branimir Rakić, Danijela Grubnić, Katarina Popović, Jelena Blagojev, Slavimir Stojanović, itd.

Više informacija o predavačima i temama o kojima će govoriti možete pronaći na sajtu TEDx Mokrin konferencije.

Ulaznice

TEDx Mokrin će biti održan 15. septembra u Mokin House-u. Svi zainteresovani ulaznice za ovaj događaj mogu kupiti na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu