Još IT kompanija se uključilo u nabavku respiratora, a 20 obezbedile kompanije sa oboda industrije

Pored IT kompanije Telegroup koja je obezbedila dva respiratora, i kompanija EXLRT i Execom koji su se pridružili akciji Ane Ivanović, po 10 respiratora su obezbedili Reiffeisen banka i Mozzart.

U okviru akcije UNICEF-a donirana su nova sredstva za 22 respiratora. Sredstva za nabavku 2 nova respiratora donirao je Telegroup, a po 10 su donirale Reiffeisen banka i Mozzart, kompanije sa “oboda” IT industrije, od koje svaka ima velika IT odeljenja i infrastrukturu.

Do sada su u akciji učestvovali i zaposleni Nordeusa, Phi Academy, Ana Ivanović i mnogi drugi.

 

Pozivamo vas da se priključite akciji, ali i da eksperimentišete sa kreiranjem jednostavnih rešenja za respiratore za nesrećnu situaciju u kojoj bi zafalili. U okviru otvorene platforme DIY ventilators, možete priložiti svoje znanje i alate kako bi se u što kraćem roku pronašla jednostavnija rešenja za pravljenje respiratora. Među dosadašnjim rešenjima izdvaja se adaptacija respiratora kanadskog doktora da služe 9 pacijenata umesto jednog, i inicijativa 3D štampara koji će štampati vizire za radnike u zdravstvu.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Tomislav Jelesijević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu