Još 5 dana za prijavu na takmičenje koje može da vas odvede u Njujork – Spark.Me

Spark.Me je konferencija koja želi da pokrene preduzetničku iskru koja leži u svima nama. Održava se od 26 – 27. septembra u Budvi u hotelu Splendid. Posebna stvar, koja je rame uz rame sa predavačima od kojih može da se nauči mnogo je takmičenje za startape koje pobjednika vodi u Njujork na Tech Crunch Disrupt Alley 2014.

Kada uz sve to dodamo more, sunce i odličan ambijent hotela Splendid, dobijamo dovoljno motivišućih stvari da posjetimo konferenciju.

Konferenciju smo već najavili, i sada pravimo malo podsjećanje 5 dana pred isticanjem roka za prijavu na takmičenje.

Startap takmičenje

Pravo na učešće imaju sve privatne kompanije osnovane posle aprila 2012. godine bez obzira gde su registrovane, koje su do sada ili bootstrapovale ili dobile investicije u ukupnom iznosu ne većem od 2,5 miliona USD. 

Prijavu je potrebno popuniti do 10. septembra 2013. preko formulara na sajtu. U razmatranje će se uzeti samo postojeći funkcionalni i projekti (alfa ili beta faza). Sve informacije mogu da se nađu na zvaničnoj stranici.

Opis projekta mora obavezno da sadrži:

  • tim
  • opis problema koji se rešava
  • tehničko rešenje
  • tržište kom se projekat obraća
  • nekoliko prikaza ekrana aplikacije sa računara ili mobilnog uredaja i to na najviše tri strane A4 formata od kojih je treća predviđena samo za slike.

Predavači

U okviru konferencije, nastupiće domaći i inostrani predavači koji imaju za cilj da prenesu iskustva koja su njih dovela do sadašnjih pozizicja.
Neki od ključnih su Dr. Eli Opper koji je radio za ministarstvo industrije i razvoja Izraela, a sada je konsultant za tehnološke kompanije, Ryan Fujiu glavni i odgovorni za rast broja korisnika na servisu About.Me, Chris Varenhorst inženjer u Dropboxu koji je već prodao svoj startap 2010. godine.

Ostali predavači ne zaostaju sa iskustvom, a listu svih možete pogledati na sajtu.

Lokacija održavanja

SPLENDID-CONFERENCE-SPA-RESORT018

Pored svega navedenog, veliki plus za konferenciju je i lokacija održavanja. Sama konferencija će biti održana u svečanoj sali hotela Splendid, uz nezaobilazna druženja na plaži. Odlična prilika da se uz predavanja i takmičenje na par dana pobjegne iz gradske vreve i odmori na obali mora.

Startit.rs je zvanični medijski partner konferencije.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Uglješa Erić

Unesite termine za pretragu