Jednodnevna konferencija Developers’ mDay 2021. održava se ove subote u Novom Sadu

Neke od tema biće SQL, Laravel, Jodd, sajber bezbednost, kao i blokčejn.

Nikola Momčilović
29/07/2021

Besplatna konferencija Developers’ mDay zakazana je za 31. jul u Novom Sadu u bašti Doma vojske, naveli su organizatori. U pitanju je nekomercijalan događaj namenjen veb developerima, sa ciljem da se upoznaju sa aktuelnim tehnologijama kroz stručna i tehnička predavanja.

Ono što izdvaja Developers mDay od drugih sličnih događaja u IT industriji je činjenica da posetioci mogu sami da predlažu i glasaju teme o kojima će se govoriti na konferenciji putem anketa na društvenim mrežama i na sajtu mCloud.rs

Ove godine je anketa sprovođena u grupama kao što su PHP Srbija, WordPress Srbija, Laravel Srbija, Front End Developers i drugi, a kako organizatori navode, ceo dan biće izdvojen za druženje sa developerskom zajednicom, uz stručna predavanja, puno diskusije, ali i zabave.

Ovo je sedma po redu Developers’ mDay konferencija koju organizuje domaći cloud hosting provajder, kompanija mCloud. Firma je nastala 2013. godine kao pod-brend kompanije Mainstream, jednog od većih managed hosting provajdera u Srbiji, a 2018. godine se izdvojila u zasebno pravno lice. 

Početak konferencije očekuje se u subotu 31. jula u 10 sati. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je registracija obavezna i trajaće do popunjavanja kapaciteta. 

Formular za prijavu možete naći ovde, a više o agendi i gostima i predavačima dostupno je na sledećem linku.

Nikola Momčilović

Objavio/la članak.

četvrtak, 29. Jul, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije