Jagodrom — Prva IT konferencija u Jagodini namenjena privrednicima

13. maja ove godine u Jagodini se održava IT konferencija Jagodrom, koju organizuje udruženje SmileCode u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ovo je prva konferencija ovog tipa u Jagodini. Projekat je namenjen kako malim privrednicima, tako i velikim kompanijama koje žele da unaprede svoje poslovanje, a cilj konferencije je informisanje i podizanje svesti o značaju pozicioniranja na internetu kada je u pitanju savremeno poslovanje.

Akcenat će biti na unapređenju poslovanja, kroz maksimalno korišćenje sopstvenih potencijala na internetu. Teme koje će biti pokrivene su:

– Nastup kompanije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i druge…)
– Blog – kako da privučete više klijenata korisnim tekstovima?
– Online prodaja
– Email marketing
– Google pozicioniranje
– SMS marketing
– Reklamiranje za Google i Facebook
– Pravne začkoljice kod online prodaje
– Budućnost digitalnog marketinga

Na navedene teme predavaće Ivan Bildi, Petar Vasić, Žarko Ptiček, Aleksandra Petrovski, Dimitrije Ostojić, Nusret Nuhanović – Nuca, Branimir Cigale i Željko Crnjaković. Oni će, kako kažu organizatori, preneti svoja znanja iz oblasti korišćenja društvenih mreža, bloga i online prodaje u savremenom poslovanju, a sve kroz seriju kraćih predavanja i više konkretnih praktičnih primera.

Prijava

Događaj se održava 13. maja ove godine, u Kulturnom Centru Jagodina (Kneginje Milice 25). Konferenciju organizuje udruženje SmileCode u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Na konferenciju se možete prijaviti na zvaničnom sajtu, a sve novosti možete pratiti i na Facebook stranici konferencije.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Strahinja Krstić

Unesite termine za pretragu