Jagodrom — Prva IT konferencija u Jagodini namenjena privrednicima

13. maja ove godine u Jagodini se održava IT konferencija Jagodrom, koju organizuje udruženje SmileCode u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ovo je prva konferencija ovog tipa u Jagodini. Projekat je namenjen kako malim privrednicima, tako i velikim kompanijama koje žele da unaprede svoje poslovanje, a cilj konferencije je informisanje i podizanje svesti o značaju pozicioniranja na internetu kada je u pitanju savremeno poslovanje.

Akcenat će biti na unapređenju poslovanja, kroz maksimalno korišćenje sopstvenih potencijala na internetu. Teme koje će biti pokrivene su:

– Nastup kompanije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i druge…)
– Blog – kako da privučete više klijenata korisnim tekstovima?
– Online prodaja
– Email marketing
– Google pozicioniranje
– SMS marketing
– Reklamiranje za Google i Facebook
– Pravne začkoljice kod online prodaje
– Budućnost digitalnog marketinga

Na navedene teme predavaće Ivan Bildi, Petar Vasić, Žarko Ptiček, Aleksandra Petrovski, Dimitrije Ostojić, Nusret Nuhanović – Nuca, Branimir Cigale i Željko Crnjaković. Oni će, kako kažu organizatori, preneti svoja znanja iz oblasti korišćenja društvenih mreža, bloga i online prodaje u savremenom poslovanju, a sve kroz seriju kraćih predavanja i više konkretnih praktičnih primera.

Prijava

Događaj se održava 13. maja ove godine, u Kulturnom Centru Jagodina (Kneginje Milice 25). Konferenciju organizuje udruženje SmileCode u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Na konferenciju se možete prijaviti na zvaničnom sajtu, a sve novosti možete pratiti i na Facebook stranici konferencije.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Strahinja Krstić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu