Izlazak iz zone komfora i ‚‚Flow” u fokusu prve psihološke radionice u Startit Centru Vršac

Radionica će biti održana u utorak, 19. februara, sa početkom u 18 časova.

Marija Egerić - 12. Februar, 2019.

Radionica će biti održana u utorak, 19. februara, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Vršac.

Tokom prve radionice će biti obrađene teme koje se tiču zone komfora i termina ‚‚flow“, a Sloboda Katanić će kroz primere objasniti koji su benefiti izlaska iz zone komfora, kako biti posvećen onome što se radi i kako povećati zadovoljstvo i produktivnost u poslovnom i privatnom životu.

Zona komfora je mesto na kojem se osećamo prijatno, sve nam je poznato, nema većih iznanađenja, možemo biti skoro pa sigurni da ništa ne vreba iz prikrajka. Zona komfora je zona bez anksioznosti. Međutim, izvan zone komfora se odvija magija. Izvan zone komfora je promena i napredak. Izvan zone komfora je svačiji ‚‚flow, jer da bismo dostigli stanje flowa neophodna je ravnoteža između veština koje posedujemo i izazova koji je pred nama.

Fokus radionice će biti na jednoj, vrlo čestoj, emociji koja nas sprečava da preuzmemo rizike — anksioznosti.

Na ovoj radionici posetioci će dobiti odgovore na pitanja:

Sloboda Katanić će posetioce upoznati i sa tehnikama psihološkog koučinga, koje imaju za cilj izlazak iz zone komfora i postizanje ciljeva.

Učesnici mogu da da očekuju aktivan radioničarski rad i deljenje sopstvenog iskustva.

O predavaču

Sloboda Katanić je završila master studije psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i napredni nivo Racionalno-emotivno-bihejvioralne terapije pri RECBT trening centru, podružnici Instituta Albert Elis iz Njujorka. Poslednjih pet godina radi kao psihoterapeut pod supervizijom, gde joj je osnovni zadatak da pomogne ljudima da promene svoje razmišljanje i stavove i izgrade one koji će im pomoći da vode kvalitetniji život. Pored psihoterapijskog rada, autor je i voditelj treninga „Stres menadžment”, kao i autor tekstova za portal Psihocentrala.

Prijava

Radionica je zakazana za 19. februara u 18 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17, u Milenijumu). Ulaz je besplatan‚ ali je broj polaznika ograničen na 30 i zbog toga je registracija obavezna putem ove forme.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa