Izazovi u Food fotografiji — drugi fotografski meetup u Startit Centru Novi Sad

Događaj će biti održan u četvrtak, 23. januara, od 18 časova.

U Startit Centru Novi Sad, 23. januara, u 18 časova biće održani drugi novosadski „Razgovori sa Dejanom”, fotografkinjom iz Beograda. Ovog puta gost razgovora biće Višnja Milić, fotografkinja iz Novog Sada.

Fotografisanje hrane je vrlo zahtevna kategorija. Pored samog fotografskog talenta, potrebno je imati i oko za dizajn, dekoraciju, rasvetu, itd. Na meetupu će biti diskutovano o tome šta u praksi znači biti fotograf koji slika hranu i jela (engl. food photographer), sa kakvim izazovima i preprekama se suočavaju fotografi pri stvaranju i obradi fotografija, gde najčešće greše, šta je sve potrebno da znaju oni koji žele da počnu da se bave ovom vrstom fotografije.

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svim zainteresovanim foto entuzijastima, bez obzira na iskustvo.

O predavačima

Dejana Batalović, profesionalni fotograf — živi i radi u Beogradu. Bavi se komercijalnom fotografijom, fotografisanjem proizvoda, portreta i venčanja. Klijenti su joj, između ostalih, Petite Geneve Petrović, Vice Srbija, Boya porcelan, Cyber: Few Good Men, Ovation BBDO, Red Production, Family Film, Remake, Modla 180C… Krajem prošle godine, inicirala seriju edukativnih razgovora o fotografiji.

Višnja Milić – Šešum — profesionalni fotograf iz Novog Sada. Fotografijom se bavi od 2016. godine, a usko se specijalizovala za fotografisanje hrane. Iako po struci inženjer zaštite životne sredine, ljubav ka umetnosti vodila je ka tome da karijeru ipak nastavi u potpuno drugom pravcu, kao fotografkinja. Trenutno je stalni fotograf kompanije Wolt, kontributor OFFSET by Shutterstock premium stock mreže, osnivač brenda „Moja knjiga recepata” i online prodavnice „Backdrop shop by Višnja Šešum”. 

Prijava

Događaj ‚‚Izazovi u food fotografiji” biće održan u četvrtak, 23. januara, od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem sledećeg linka.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu