Izazovi sa kojima se susreću tvoraci proizvoda i usluga i kako ih prevazići — Jesenji mejkerski meetup krajem oktobra u Beogradu

Predavanje će biti održano u utorak, 29. oktobra sa početkom u 18 časova.

U utorak, 29. oktobra od 18 časova u ICT Hub-u, će biti održan jesenji meetup mejkerske zajednice na kom će biti napravljen presek stanja na domaćoj mejkerskoj sceni. Predavači će takođe govoriti o poukama koje su izvukli iz svojih dosadašnjih iskustava i razmeniti ideje o daljem razvoju scene i trendovima.

Sa kojim izazovima se svakodnevno susreću oni koji prave i dizijaniraju proizvode i usluge? Kako prevazići nedostatke finansija, prostora i opreme? Kako mejkerska scena doprinosi savremenom obrazovanju? Koji su širi benefiti koje ova zajednica može doneti čitavom društvu? Na ova i sva pitanja posetioca će pokušati da daju odgovore Marija Kojić, dizajnerka enterijera koja je osmislila projekat Zaokret, multimedijalni umetnik Saša Tkačenko i osnivači startapa mBrainTrain.

Ovaj meetup organizuju Garage Lab i Polyhedra u sklopu projekta Digitalni zamak koji sprovodi Udruženje BEUM iz Beograda kroz inicijativu Garage Lab-a. Projekat Digitalni zamak je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Prijava

Garage Lab meetup će biti održan 29. oktobra u 18 časova u ICT Hub-u u Beogradu. Ulaz na predavanje je slobodan, a svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati popunjavanjem ovog formulara.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu