Izazovi sa kojima se susreću tvoraci proizvoda i usluga i kako ih prevazići — Jesenji mejkerski meetup krajem oktobra u Beogradu

Predavanje će biti održano u utorak, 29. oktobra sa početkom u 18 časova.

Tanja Marin - 28. Oktobar, 2019.

U utorak, 29. oktobra od 18 časova u ICT Hub-u, će biti održan jesenji meetup mejkerske zajednice na kom će biti napravljen presek stanja na domaćoj mejkerskoj sceni. Predavači će takođe govoriti o poukama koje su izvukli iz svojih dosadašnjih iskustava i razmeniti ideje o daljem razvoju scene i trendovima.

Sa kojim izazovima se svakodnevno susreću oni koji prave i dizijaniraju proizvode i usluge? Kako prevazići nedostatke finansija, prostora i opreme? Kako mejkerska scena doprinosi savremenom obrazovanju? Koji su širi benefiti koje ova zajednica može doneti čitavom društvu? Na ova i sva pitanja posetioca će pokušati da daju odgovore Marija Kojić, dizajnerka enterijera koja je osmislila projekat Zaokret, multimedijalni umetnik Saša Tkačenko i osnivači startapa mBrainTrain.

Ovaj meetup organizuju Garage Lab i Polyhedra u sklopu projekta Digitalni zamak koji sprovodi Udruženje BEUM iz Beograda kroz inicijativu Garage Lab-a. Projekat Digitalni zamak je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Prijava

Garage Lab meetup će biti održan 29. oktobra u 18 časova u ICT Hub-u u Beogradu. Ulaz na predavanje je slobodan, a svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati popunjavanjem ovog formulara.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa