Tvorac CSS-a, Hokon Vium Li, na ovogodišnjem IT WEEK-u

Organizatori čitaocima Startita poklanjaju dve karte za beogradsku konfrenciju.

Uroš Nedeljković
12/03/2018

U periodu od 14. do 21. aprila održaće se konferencija ITkonekta pod nazivom ITWEEK 2018, a ono što je karakteristično za nju je da će se održavati u tri IT centra u SrbijiBeogradu, Nišu i Novom Sadu.

Prvi deo ITWEEK-a, koji će biti IT sajam zapošljavanja, se održava u Beogradu u hotelu Metropol i to 14. i 15. aprila. Na sajmu će posetioci imati priliku da se upoznaju s inovacijama koje su iznele domaće IT kompanije, a možda pronađu i posao za sebe. Pored sajma, održaće se i IT konferencija na kojoj će gostovati predavači sa velikih svetskih IT konferencija i preneće iskustva koja su stekli radeći u PayPalu, Microsoftu, Google-u, IBM-u i sličnim kompanijama. Uz zabavni sadržaj i gejming, posetioci će moći da čuju i zanimljive priče u IT-u.

Konferencija će se zatim 17. aprila preseliti u Niš, gde će se IT stručnjaci okupiti u Oficirskom domu i slušati predavače koji dolaze iz različitih delova Amerike i Evrope. Pored konferencijskog dela, posetioci će takođe imati priliku za nova poznanstva, networking i druge sadržaje.

Na kraju, konferencija će 20. i 21. aprila stići u novosadski Master centar, gde će se takođe održati konferencijski deo, koji će voditi inostrani IT stručnjaci, kao i deo zabavnog karaktera, na kom će se pojaviti neki od najpoželjnijih IT poslodavaca iz Novog Sada.

Sva tri grada domaćina konferencije ugostiće neka od većih imena industrije poput Harija Robertsa iz Google-a, tvorca CSS-a Hokon Vium LijaDžonatana LeBlanka iz PayPala, Džona Geloveja iz Microsofta… Detaljan program nalazi se na zvaničnom sajtu Itkonekta.

Prijava

Zainteresovani se mogu registrovati putem sajta konferencije. Ulaz na sva tri događaja je besplatan, s tim da se ulaz na konferencijski deo plaća.

Takođe, organizatori čitaocima Startita poklanjaju ukupno dve karte, a kome će biti dodeljene odlučiće na osnovu odgovora koje zainteresovani prilože u ovoj formi.

Uroš Nedeljković

Objavio/la članak.

ponedeljak, 12. Mart, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije