ITkonekt — od vilenjaka i holograma do prilike za nov posao

Na ovom IT sajmu u Srbiji na jednom mestu će se naći IT kompanije koje nude poslove u IT-ju, IT organizacije, edukativne ustanove, IT stručnjaci, i inostrani i domaći predavači koji će držati IT predavanja.

20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija održaće se ITkonekt, događaj namenjen IT stručnjacima i svima onima koji su u IT industriji.

Posetioci, osim što će videti vilenjake i srednjovekovne vitezove, junake iz video igara i Game of Thronesa, devojke holograme, moći će da pronađu novi posao u IT-ju, kao i da čuju korisna i zanimljiva IT predavanja.

Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, enjoy.ing, Comtrade, Telenor, eFront, Vast, Sungard i drugi.

Slika ITkonekt

Najmoderniji uslovi za rad koje će na događaju predstaviti IT kompanije pokazaće zašto je danas toliko dobro raditi u IT industriji. Svima je već poznato da i u Srbiji postoje IT kompanije u kojima su fliperi, pikado, stoni tenis, ali i teretane, saune i bazeni sastavni deo radnog okruženja, a ovo će biti prilika da se na jednom mestu uživo vidi deo atmosfere koji vlada u ovim kompanijama, na ITkonektu 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija.

Prisustvo na događaju je besplatno uz obaveznu prijavu. 

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Tanja Mladenović

Unesite termine za pretragu