ITkonekt — od vilenjaka i holograma do prilike za nov posao

Na ovom IT sajmu u Srbiji na jednom mestu će se naći IT kompanije koje nude poslove u IT-ju, IT organizacije, edukativne ustanove, IT stručnjaci, i inostrani i domaći predavači koji će držati IT predavanja.

20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija održaće se ITkonekt, događaj namenjen IT stručnjacima i svima onima koji su u IT industriji.

Posetioci, osim što će videti vilenjake i srednjovekovne vitezove, junake iz video igara i Game of Thronesa, devojke holograme, moći će da pronađu novi posao u IT-ju, kao i da čuju korisna i zanimljiva IT predavanja.

Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, enjoy.ing, Comtrade, Telenor, eFront, Vast, Sungard i drugi.

Slika ITkonekt

Najmoderniji uslovi za rad koje će na događaju predstaviti IT kompanije pokazaće zašto je danas toliko dobro raditi u IT industriji. Svima je već poznato da i u Srbiji postoje IT kompanije u kojima su fliperi, pikado, stoni tenis, ali i teretane, saune i bazeni sastavni deo radnog okruženja, a ovo će biti prilika da se na jednom mestu uživo vidi deo atmosfere koji vlada u ovim kompanijama, na ITkonektu 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija.

Prisustvo na događaju je besplatno uz obaveznu prijavu. 

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Mladenović

NAPISAO/la članak     9. maja, 2016.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu